Diner

Zoals u misschien heeft opgemerkt, werken wij met kleinere gerechten zowel warm als koud. Ons doel is om u te laten genieten van een verscheidenheid aan smaken en texturen in één zitting. Aanbevolen is om twee of drie gerechten per persoon te kiezen voor het diner. Dit geeft u de mogelijkheid om verschillende gerechten te proeven en een compleet en afgerond diner te hebben. De Klassiekers en Burgers kunt u beschouwen als zijnde een hoofdgerecht. Deze gerechten zijn dus wat groter van stuk en hierbij adviseren we om 1 van de kleinere gerechten te kiezen in combinatie met een van onze Klassiekers of Burgers

Entrées Froides

Paté de Campagne
14,50

Boerenpaté, augurk, zilverui, mosterd

Charcuterie
14,50

Selectie van vleeswaren, paté, rillettes

Bouquet de crevettes
15,50

Grote roze garnalen, cocktailsaus, citroen

Saumon fumé
17,50

Blini met gerookte zalm, kappertjes, rode ui, Gegrilde sardines, oestermayonaise, citroen citroenmayonaise

Terrine de foie gras
18,50

Eendenlever terrine, vijgencompote, brioche

Tartare de thon rouge
18,50

Tonijntartaar, olijfolie, limoen, gember, pepertje

Anguille fumée
18,50

Gerookte paling, brioche, crème fraîche, Gebakken coquille, spinazie, linzen, beurre blanc peterselie, haringkaviaar, bieslook

Salade Riche
25,50

Coquille, kreeft, eendenleverterrine, kreeftenmayonaise

Entrées Chaudes

Croquettes de Crevettes
4,25 la p.

Garnalenkroketje, Dijon mosterd

Petite bouillabaise
16,50

Rijk gevulde vissoep met schaal- en schelpdieren, rouille, Gruyère, croutons

Sardines de Bretagne
17,50

Gegrilde sardines, oestermayonaise, citroen

Ris de veau
18,50

Gebakken zwezerik, geroosterde bloemkool, morielje roomsaus

Coquilles St. Jacques
18,50

Gebakken coquille, spinazie, linzen, beurre blanc

Escargots
10,50 Six 19,00 Douze

Slakken in kruiden-knoflookboter

Fruits de Mer

Huîtres

Fines de Claires No 3
3,75 la p.

Oesters uit Normandië

OYSRI No 3
4,75 la p.

Ierse oesters

Gillardeau No 3
4,95 la p.

Oesters van Île d'Oléron

Dégustation d'Huîtres
25,50

2 Fines de Claire, 2 Oysri, 2 Gillardeau

Plateau Fruits de Mer

Petit plateau fruits de mer
31.50

2 Fines de Claires, 2 Oysri, 2 Gillardeau, mosselen, amandes

Plateau fruits de mer Royal
62,50

2 Fines de Claires, 2 Oysri, 2 Gillardeau, grote garnalen, halve kreeft, krabsalade, langoustine, mosselen, amandes

Bent u allergisch voor bepaalde producten? Laat het ons weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Specialités

Côte de Boeuf 2 personnes (850gr)
69,50

Runderribstuk van de grill voor 2 personen, frites, salade, béarnaisesaus

Homard Gratiné
Demi 22,50 Entière 45,00

Hele/halve kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook en Parmezaanse kaas

Entrées Végétariennes

Soupe à l'oignon gratiné au Gruyère
10,50

Uiensoep gegratineerd met Gruyère

Artichaut
15,00

Artisjok gekookt met citroen, vinaigrette

Tarte tatin de tomate
14,50

Gegratineerd met geitenkaas en balsamicostroop

Plats Végétariens

Chou-fleur de Bretagne
19,50

Gefrituurde bloemkool, gepocheerd ei, Béarnaise saus

Aubergine a l'Italienne
21,50

Aubergine, tomaat, kruiden, Parmezaanse kaas

Suppléments

Pain et beurre
Petit 2,75 Grand 5,50

Brood en boter

Pommes gratin
5,50

Aardappelgratin

Salade verte
5,50

Groene salade

Chou-fleur de Bretagne
7,50

Gefrituurde bloemkool, Bearnaisesaus

Frites mayonnaise
5,95

Plats

Steak tartare 175 grammes
24,50

Om zelf aan te maken met frites en salade

Entrecôte au poivre
25,50

Entrecote, pepersaus, frites

Poussin
25,50

In de oven gebraden piepkuiken, salie, citroen, knoflook en bonne femme garnituur

Daurade
25,50

Hele dorade, gebakken in de oven, gekonfijte tomaat, gebakken aardappelblokjes

Magret de canard caramélisé
27,50

In karamel gebakken eendenborst, gebakken witlof en jus met Banyuls

Filet d'agneau grillé
27,50

Gegrilde lamsfilet met bospeen, tuinbonen, lamsoren en laurierjus

Gamba's Flambée
29,50

Met Cognac geflambeerde gamba's, courgette en kreeften beurre blanc

Sole a la meunière 500-600 gr
42,50

Gebakken Noordzee tong, spinazie en aardappelmousseline 42,50

Enfants (Jusqu'à 12 ans)

Demi poussin
15,00

Half piepkuiken, frites, appelmoes

Steak haché
15,00

Steak haché, frites, tomatensalade

Pâtes à la Bolognaise
12,50

Pasta bolognese

Bent u allergisch voor bepaalde producten? Laat het ons weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Fromages

Munster
3,95

Zachte koemelk kaas - Vogezen

Chaource Armancon
3,95

Witschimmel koemelkkaas - Champagne

Comté
3,95

Harde koemelkkaas - Jura gebergte

Saint Agur
3,95

Blauwader koemelkkaas - Auvergne

Crottin de Chavignol tiède
12,50

Lauw warm geitenkaasje uit de Loire, olijfolie, roze peperkorrels en tijm

Desserts

Coupe Colonel
8,50

Citroensorbet, vodka

Crème brûlée
9,50

Klassieke vanille crème brûlée

Dame blanche
9,50

Vanille ijs, slagroom, chocoladesaus

Mousse au Chocolat
11,50

Chocolade mousse, frambozen coulis

Crêpes Suzette
10,50

Flensjes, sinaasappelsaus, vanille ijs

Fiadone de Corse
11,50

Cheesecake naar Corsicaans recept, salted caramel, vanille ijs

Vin de Dessert/Spécialités

Banyuls Traditionnel
7,50

Vijgen, mokka, specerijen en pruimen

Pineau des Charantes Rouge
7,50

Rode vruchten, zoethout, honing en kaneel

Louis Eschenauer Sauternes
8,50

Abrikozenjam, citrusfruit, honing

Muscat De Rivesaltes
7,50

Heerlijk zoet, geur van bloemen en verse druiven

French Coffee
9.50

Of met ieder ander gewenste likeur

Espresso Martini
11.50

Khalua, vodka, espresso

Friandises

Bonbons
2.25 la p.

Van lokale chocolatier Smit's Delicious

Macarons
1.75 la p.

Bent u allergisch voor bepaalde producten? Laat het ons weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Close
Close